lunes, 10 de octubre de 2016

Carta de benvinguda

Foto: "Classroom", de  Lindy Buckley. Flikr.com
Benvinguts al nostré racó del professor, un espai en el qual compartirem els coneixements que anirem adquirint al llarg del Màster de Formació del Professorat que imparteix la UIB a la seu de Eivissa, i dels que, a més, vessarem el nostre punt de vista, sempre obert a debat.

Ja que aquest blog s'inaugura arrel de la proposta de Gemma Tur, professora de l'assignatura Processos i Contextos Educatius, prestarem especial atenció a l'ús i al desenvolupament de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) a les aules.

Aquest particular passeig serà conduït per Tomeu Caldentey i Toni Cardona.
Tomeu,  oriünd de Mallorca i orgullòs de la seva terra, ha estudiat Economia a la UIB. Un cop acabada la carrera, es va replantejar un futur professional en el qual formaría part del deshumanitzat engranatge capitalista en el qual enriquiría els comptes corrents d'una gent que mai coneixierà. El paper de germà gran que té dins el seu si familiar li ha fet compredre que l'educació pot ser una manera de enriquirse a si mateix i a les generacions venideres i d'aquesta manera ser protagonista d'un paper tan important en la societat com es el de professor.
En aquesta aventura, en Tomeu ha topat emb en Toni, original d'Eivissa i graduat en Filologia Hispànica a la Universitat de Granada. De genuí arrelam pitiús (el seu cognom no enganya a ningú) però granadí de cor, es va balancejar entre la rama d'estudis literaris i la formació de professorat un cop acabat el grau. La poderosa influència d'alguns professors durant l'etapa adolescent van fer que es decidís per la docència, motivat per la possibilitat de formar part del desenvolupament de les joves promeses i l'utopia de transmetre l'entusiasme per l'art i les lletres que va rebre com a alumne.



No hay comentarios:

Publicar un comentario